BUFFET ONS DORP

Warme gerechten
• Gebraden varkensschouder-rollade
• Gebraden gehaktballetjes
• Kleine gebakken varkensschnitzels
• Aangevuld met champignonroomsaus en stroganoffsaus
• Gegratineerde aardappelen met crème fraiche en een garnituur van verse kruiden


Koude gerechten

• Rundvleessaladeschotel afgegarneerd met ambachtelijke beenham, gebraden rosbief en fricandeau
• Kipsaladeschotel afgegarneerd met gegrilde kiprollade, gevulde eieren en vers fruit
• Rauwkostsalade
• Ciabattabrood
• Olijvenbrood
• Frans stokbrood
• Kruidenboter

€ 22,40 p.p.

BUFFET WENTERS

Warme gerechten
• Gemarineerde kipdijvlees in de lekkerste satésaus
• Varkenshaas in een romige champignonroomsaus
• Ambachtelijke beenham met een zachte honing-mosterdsaus
• Gekookte witte rijst met een groentengarnituur
• Gebakken aardappels met uitgebakken spekjes en ui

Koude gerechten
• Ambachtelijke rundvleessalade op oma’s wijze
• Kipsalade met stukjes appel en mandarijn
• Rauwkostsalade
• Spaanse ham met partjes meloen
• Tomaat-komkommersalade met een tuinkruidendressing
• Huisgemaakte pesto
• Olijvenbrood
• Vers gebakken stokbrood
• Kruidenboter en roomboterrozetjes

€ 24,80 p.p.

BUFFET ACHTERHOEKSE STOVERIJ

(Seizoensgebonden)

Warme gerechten
• Stoofpotje van rundvlees uit eigen slagerij met bruin bier en warme kersen
• Zacht gegaarde procureurrollade in een krachtige jus
• Stoofpotje van wild uit de Achterhoek met peperkoek en een grove garnituur van groenten
• Witlof gegratineerd met ham en kaas
• Stoofpeertjes in een rode wijnsaus
• Rode kool met appeltjes en lauwwarme bakbloedworst
• Gegratineerde aardappelen met een garnituur van tomaat, crème fraiche en verse kruiden

Koude gerechten
• Aardappelsalade met bieslook en gebakken uitjes
• Carpaccio van nagelhout (drooggezouten rundermuis, ongerookt)
• Rauwkostsalade
• Appelcompote
• Ciabattabrood
• Breekbrood
• Kruidenboter

€  27,25 p.p.

BUFFET STIL VERLANGEN

Warme gerechten
• Gebakken varkenshaas met een boursinsaus
• Gegrilde kipblokjes in een romige stroganoffsaus
• Gepocheerde zalm met een veronsaus
• Rozevalaardappeltjes met grof zeezout en Italiaanse kruiden, in de schil gebakken
• Pasta met paddestoelen en lente-ui

Koude gerechten
• Dun gesneden kalfsfricandeau met een balsamicosaus, rucola sla en pijnboompitjes
• Tomaat met mozzarella, verse basilicum en grof gemalen peper
• Penne met stukjes kaas, zongedroogde tomaat en olijfjes
• Beenhamsalade
• Olijvenbrood
• Frans stokbrood
• Huisgemaakte kruidenboter en roomboterrozetjes

€  28,50 p.p.

BUFFET MONDRIAAN

Warme gerechten
• Varkenshaas met champignonroomsaus
• Zalmfilet in dillesaus
• Gebakken aardappels met spek en ui
• Witlofschotel met ham en kaas
• Bonenrolletjes met spek

Koude gerechten
• Ambachtelijke rundvleessalade op oma’s wijze
• Kipsalade met stukjes appel en mandarijn
• Zalmsalade
• Visspiegel met verse zalm, paling en garnalen
• Vleesschotel met Spaanse ham en meloen
• Vleesschotel met ambachtelijke vleeswaren uit eigen slagerij
• Olijvenbrood
• Ciabattabrood
• Frans stokbrood
• kruidenboter

€ 30,90 p.p.

BUFFET ITALIAANS GENIETEN

Warme gerechten
• Kalfssucade in een heerlijke tomaten-paprikasaus
• Filetto gorgonzola: varkenshaas in een zachte kaassaus
• Gebakken zalmfilet in een romige vissaus
• Lasagne met mozzarella en verse champignons
• Spaghetti verrijkt met verse Italiaanse kruiden
• Spinazie-tagliatelle

Koude gerechten
• Carpaccio van rundvlees op een bedje van sla, met balsamico-dressing, Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitjes
• Vitello tonato: kalfsfricandeau met een saus van tonijn, witte wijn, kappertjes en ansjovis
• Gegrilde plakken aubergine met geitenkaas, tomaat en balsamico-azijn
• Pastasalade met reepjes salami
• Salade Caprese: salade van mozzarella, tomaat en basilicum
• Ciabattabrood
• Olijvenbrood
• Huisgemaakte pesto
• Kruidenboter

€ 32,70 p.p.

Additionele informatie

De buffetten en diners zijn, tenzij anders vermeld, gebaseerd op een minimum van 20 personen. Bij minder dan 20 personen worden de buffetten koud in koelboxen verpakt zodat u dit keurig verpakt bij ons kunt ophalen.

Koude levering

Het buffet is in slechts enkele eenvoudige handelingen op te warmen:

Plaats de buitenbakken in de geraamtes en vul deze met 1 liter heet water. Daarna plaats je de bakken waar de gerechten inzitten in de buitenbakken en plaats de deksels op de bakken. Steek dan de brandpotjes aan. Vervolgens roer je de gerechten om het kwartier even door, waar nodig.

Na anderhalf uur kunt u genieten van het heerlijke buffet.

Bestel op tijd!

Om aan uw wensen te kunnen voldoen, vragen wij u tijdig (uiterlijk 4 dagen van te voren) uw bestelling te plaatsen, zodat we alles op tijd kunnen voorbereiden.

Prijzen zijn exclusief eventuele vervoerskosten (vanaf 20 personen).

Alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en eventuele typefouten.

Allergenen informatie

Open de PDF voor de allergenen informatie.

Daals Traiteurs pdf icon

Start typing and press Enter to search